thai massage østerbro københavn thai massage lyngbyvej

klasses Thai Massage – byens bedste! Klinikken ligger på Lyngbyvej 93, st. tv. tæt ved Ryparken Station og Hans Knudsens Plads på Østerbro i København – tæt på Frederiksberg, Nørrebro og Kbh. City. Åben mandag - lørdag (eller efter aftale). Hvis du har mulighed for at booke på forhånd, så er dette bedst. Thai Lanna Wellness – Thai massage. Vores klinik er en af de bedste thai massage i hjertet af København, og beliggenheden er meget bekvem i forhold til både privat og offentlig transport. Thai Lanna Wellness – Thai massage tilbyder en lang række forskellige massageformer. Vore massage terapeuter vil føre dig gennem. Velkommen, mit navn er Tuk og er ejer af Thai Wellness Massage. Jeg glæder mig til at byde alle velkommen i min klinik i Gentofte. Jeg har arbejdet som professionel massøse siden år Jeg har taget diplom i massage på ”The Thai Traditional Medicine Development Center at Bansambaithao Makkasan, Bangkok”.

Videos

"Thai Massage Video 4", thebridgehouse.eu

Thai massage østerbro københavn thai massage lyngbyvej - hårdt

Bestil roligt en tid. Tusind tak for dit svar. Bedømmelser Har du en oplevelse du ønsker at dele? Jeg søger nok lidt en ung thai, med en pæn krop, og store bryster er ikke et minus her, som tilbyder en god massage, evt med fransk afslutning. Log ind Har du allerede en bruger? Avalio er bedømmelser, gæstebøger, kalendre og meget andet.

Eller: Thai massage østerbro københavn thai massage lyngbyvej

MAND SLIKKER FISSE THAI MASSAGE GRUNDTVIGSVEJ Peter Madsen træffer usædvanligt valg før retssag: Utilfreds med en bedømmelse? Med hensyn til b2b og afslutning, så er den min erfaring at hvis der annonceres en pris for b2b så vil det være som reglen uden en formelt aftalt afslutning og fuld pakke er ihvertfald ikke med. Du ser derfor DEP anbefalede priser Thaimas. Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar.
Thai massage østerbro københavn thai massage lyngbyvej Pp thai massage esbjerg thai corner istedgade
Thai massage østerbro københavn thai massage lyngbyvej Hamborg lufthavn hotel massage nord hjørring
thai massage østerbro københavn thai massage lyngbyvej

Comments

Kommentera